Haft en awesome dag med mig själv typ! Hah...

Publicerad 2011-05-30 00:17:18 i sumr 2k11

Haft en awesome dag med mig själv typ! Haha Nae men först åkte jag och Jesper ut till Böksjön och badade med Brorsan, han tyckte det va awesome så det va en lyckad road trip :D ! Sen på vägen hem plocka jag blommor till mami, lupiner och liljekonvaljer! Sen följde Jesper med mig och hämta pizza. Sen gick jag hem själv och sliceade pizzan och satte på Avatar! Såg den för första gången idag. Det va en bra film, helt klart, men inte den bästa jag sett :) Sen kom mamma hem från kryssningen med godis ^^ Sen började Big Brother, fy faan va Gry skrämde mig med Peter! Åh vad ledsen jag blev först och sen glad direkt efter! Han är som sagt den enda jag gillat från första dagen! Nu ska jag sova :) Hoppas er dag varit fin :) Puss och godnatt

Kul kväll. Inte. Tog en timma att ta sig h...

Publicerad 2011-05-29 03:33:38 i sumr 2k11

Kul kväll. Inte. Tog en timma att ta sig hemifrån mig till första baren på puls, jag bor fyra kvarter ifrån! Snacka om packat med folk! Lite kul va det väl. Men som vanligt - ingen dansar med fula Bianca. Fattar inte vad jag gör för fel när ingen vill dansa med mig? Inte ens dom fula, tjocka jävlarna vill dansa med mig. Då är det illa. Nicole kom inte och mötte mig heller som hon hade lovat, schyssta syrran där! Ae nu ska jag få bort tårarna och sen sova. Spr

förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåt

Publicerad 2011-05-28 10:49:14 i sumr 2k11

asså gud. jag vet inte vad det har varit med mig denna vecka. jag har knappt bloggat nått. ni som läser måste verkligen förlåta mig. jag har kollat bloggar hela tiden men inte gjort ett enda eget blogg inlägg. tror onsdags va sist jag la upp ett inlägg.

så i torsdags så blev det skolan. och efter skolan marknadsafton (som jag säger mellandagsrean till hela tiden) där jag köpte massor nya kläder asbilligt! ett par jeansshorts för 150:- (det dyraste), ett par vita shorts för 40:-, en bikini för 20:-/del, två par jeansleggins svarta och vita för 30:-/st och slutligen två spetstrosor för 20:-/styck. blev verkligen awesome inköp! bara jeanslegginsen kostade 199:-/styck från början, och jeansshortsen 300:-! efter mellanda... fan nu var jag på väg igen... marknadsafton så åkte vi ut till stallet, va faan tusen år sen jag va där sist! vi myste lite med hästarna och jossan tog en skrittur på harmonessa och sen gick vi lite med slöfocken ankan! efter stallet åkte vi förbi nhs lit eoch kollade på sista klassen. när jag kom hem käkade jag asgod fisk och kollade på tv.

i fredags så blev det skolan I TID för en gångs skull. stressa ihop en asful begravningsdekoration... sen ner till stan för att jobba. jobbade till halv fyra. fy faan va kallt det va sista tiden! efter det åkte jag hem och åt lite. sen hc med mami. efter det hem och sen hem till papi för att äta. åt ingenting utan 10 min efter att vi hade satt oss vid bordet va my en idiot. så jag gick. utan jacka, utan skor. hela vägen från pappa till mamma barfota. tog mer än en timma. men det va rätt så nice ändå. har ju ont i fötterna men aa. sen stanna jag hemma på kvällen.

nu ska jag åka till nhs och jobba lite med johanna. och efter det blir det hem och fixa sig och hemmet. blir förfest här ikväll och sen utgång. gud det ska bli så jävla awesome! nu ska jag gå och göra en macka och byta kläder! PUSS

Mat gick inte alls lika bra idag :/ Men är...

Publicerad 2011-05-25 22:01:31 i sumr 2k11

Mat gick inte alls lika bra idag :/ Men är mätt! Hittills iaf. Bara suttit hemma hela dan, jag som tänkte hämta fribiljetter. Lördagen blir inte alls som jag tänkte, eller som vi planerat :/ Tompa ska iväg så Sara och Martin kommer inte... Jag fattar inte vad jag alltid gör fel här hemma, för vad jag än gör får jag bara negativ respons eller vad man ska säga. Har jag diskat - har jag diskat fel, har jag städat - har jag städat fel, vill jag se på ett program - är det fel program. What the fuck liksom... Ae men så atte... The benchwarmers filmen är aaskul! Puss

tungan då

Publicerad 2011-05-24 13:50:36 i sumr 2k11

just nu hatar jag min tunga. jag är så jävla hungrig, vill bara trycka i mig en hel jävla pizza! vet inte ens vad som går att äta. choklad kan jag inte äta. ägg kan jag äta. jag vill ha mat, med tuggmotstånd, något magen kan jobba med, något man bli mätt av! igår drack jag ju en sån där nutrilett grej och blev mätt. idag drack jag en igen och blev inte mätt. jävla pisspotta. ge mig en pizza direkt!

Sorry! Knappt suttit vid datan hemma idag....

Publicerad 2011-05-23 23:31:26 i sumr 2k11

Sorry! Knappt suttit vid datan hemma idag. Slänger förmodligen upp bild imorn. Det är typ en malande smärta i tungan, som huvudvärk. Ätit aslite idag! Fruktsoppa, glass, nutrilett, kokt ägg, potatismos och kalvsylta och två jordgubbar. Men det blir bättre och bättre! Hörs imorn, puss!

fuck it!

Publicerad 2011-05-22 08:15:38 i sumr 2k11

är så sjukt sur så det finns inte. lr ja, igår kväll var jag surare men ädå. jävla idioter alltså. som jag sa till dig, det kommer ta ett långt tag att förlåta dig och honom kommer jag inte ens förlåta. ni va tvungna va? åh... och sen är det jag som inte får komma in igen? jävla idioter hela bunten. ikväll smäller det! ångrar mig lite just nu... men va faan, jag lever bara en gång och den gången är nu! bababa det finns bara en som vet hur du ska leva och de e du! asså fuck. jag va jätte fin igår, anne hade fixat mig och grejer. och sen kommer dom och förstör heeeeeeeeeeeeeeela jävla kvällen. jag kunde inte fått prata med honom ifred eller? åh.

uppdaterar lite bilder

Publicerad 2011-05-19 22:06:51 i bilds sumr 2k11



ÄLSKAR min nya Beatles tröja!



Mustasch kampen har börjat för mig, blir nog en tatuering där snart!



Den som köper dom här till mig (800:-) är jag slav för i flera år!



Jag och Wick på stan, lika knäppa som vanligt!

Dagen har varit super! Skolan gick snabbt....

Publicerad 2011-05-19 19:40:30 i sumr 2k11

Dagen har varit super! Skolan gick snabbt. Efter det panta med pappa. Sen duschade och fixade jag mig medan Wickan vänta i mitt rum. Sen iväg och leta efter stället jag skulle på arbetsintervju på, dom hade sagt 2 som gatunr när det va 11! Inte konstigt att jag inte hitta. Sen arbetsintervju, gick superbra! Fast jag får säkert inte jobbet, så brukar det va... Han verkade nöjd med mig iaf! Sen drog vi upp till stan och kollade, testade och shoppade lite. Sen käkade vi glass, skulle ta tre kulor, vi fick typ 8 kulor och tre smaker ist! Sen gick vi upp till söder och skiljdes. Då åkte jag till Anne med hennes man Jimmy. Sen satt vi och snacka skit om folk från Ektorp när vi kollade i skolkatalogerna. Sjukt roligt! Sen stod vi och vänta på bussen i tusen år och snart är jag äntligen hemma. På lördag blir kul kul kul! Anne ska fixa gelenaglar på mig och så ska hon styla mig. Och så ska jag ju få träffa killen jag är så himla kär i enligt dom också! Jag är nyfiken, inte kär va faan! Ae men nu väntar mat hemma, är ashungrig! Vi hörs nog senare :) Puss

Det är sjukt!

Publicerad 2011-05-19 09:49:58 i sumr 2k11

Det enda jag är sur på just nu är min rygg och det där jävla helveetees orkideé arbetet som ska va klart för redovisning imorrn. Efter skolan kommer papi hit och hämtar mig för att åka och panta, och efter det ska han köpa en Pepino till mig - me like! Efter det träffar jag Wickeliwick ett tag samt tar en dusch för att vara lite fräsh inför min arbetsintervju! Awesome! Åh jag är så glaaaaaaaaaad :D !

Jag blev så jävla glad när jag läste mitt ...

Publicerad 2011-05-19 08:25:40 i sumr 2k11

Jag blev så jävla glad när jag läste mitt horoskop i Extra i morse! Det stod: Du får verkligen en rolig överraskning i eftermiddag och då är det bara att släppa all du har för händer annars kan chansen försvinna. Och var inte så feg. Så stod det exakt! Fatta att jag blev glad. Så nu ska jag va så framåt jag bara kan och fixa det där jävla sommarjobbet så jag kan tatuera mig efter sommaren och ta körkort! Puss på att jag är lika lycklig nu som jag va igårkväll!

Jag menar verkligen det jag skrev i förra ...

Publicerad 2011-05-18 23:43:47 i sumr 2k11

Jag menar verkligen det jag skrev i förra inlägget, INGEN lr INGET kan få mig sluta le. När jag kollar mig i spegeln gnistrar det nästan om mina ögon. Man bara ser hur lycklig jag är! Det va väldigt länge sen jag såg lycka i mina ögon, så det här känns väldigt speciellt! Åh jag är så glad :DDDDDDDDDDDD !

ingen får mig att sluta le!

Publicerad 2011-05-18 23:29:54 i sumr 2k11

Jag är så jävla glad just nu. Återfått kontakten med världens bästa Anne, ska på arbetsintevju imorgon, börjar gå ner mer och mer i vikt, jag sa ju att det va ditt fel din jävel!, jag ska ut på lördag med mina bästelibästaste Wickan och Anne! Åh jag längtar så jävla mycket!

Hoppas jag vinner några ringar på Tradera, b'cuz my finger needs rings!

Nu ska jag sovelisova och imorgon väntar en dag med floristik, prov, pantning, arbetsintervju och Wickan! Shit, jag ska bara ta det lugnt när jag kommer hem imorrn.

Danne har dött. Tror jag iallafall. För han svarar inte på sms. Och jag frågade förut idag: Lever du :) ? Det svarade han inte på. Så då på kvällen skrev jag: Hepp, du var visst död... Det har han heller inte svarat på. Och nu innan jag kom hem från Åby skrev jag: Danne? Och han har fortfarande inte svarat. Stackarns källare brann igår, så allt han hade där nere är förstört. Men hans hem klarade sig.

Men som sagt. Sängen väntar! Hoppas ni är lika gladeliglada som migis! Pussis till allis som läser!

Åh va sur jag blir på våran helvetes data!...

Publicerad 2011-05-18 12:56:30 i sumr 2k11

Åh va sur jag blir på våran helvetes data! Den har börjat stänga av sig poff pang! Kul att den bara stänger av sig mitt i ett Big Brother avsnitt, när det jag ville se precis började. Åh jag blir så sur! Men nu ska jag tänka på det positiva. Anne och hennes kille har kommit på att jag ska va födelsedagspresent till deras kompis. Haha det va det roligaste jag hört först, fast sen när jag fick reda på lite mer lät det fint. Får väl se hur det blir på lördag! Nu ska jag vänta på att datan vill starta igen. Puss

Måste bara säga att Marabou's nya limited ...

Publicerad 2011-05-17 22:48:44 i sumr 2k11

Måste bara säga att Marabou's nya limited edition Carribean med smak av kokos och torkad banan är super duper god! Hade jag haft pengar hade jag köpt in ett lager att ha hemma, med tanke på att det är en limited edition. Gud så god den är!

Promenaden med Anne igår kväll va underbar...

Publicerad 2011-05-17 08:13:02 i sumr 2k11

Promenaden med Anne igår kväll va underbar. Fick massor av saker ur oss som vi båda behövde få ut oss. Vaknar nu till underbart väder! Nu ska jag hoppa in i en snabb dusch, fast jag har idrott först på morgonen. När jag slutat ska jag ner till stan och hämta fribiljett och köpa nya hörlurar till mp3n för ena har gått sönder, efter det hem och fixa lite låtar till mp3n från Eurovision och lite annat. Sen vet jag inte vad det blir av dagen! Imorn ska jag träffa Magna iallafall! Gud vad jag har saknat henne och hon va på praktik... Nu måste jag hoppa in i duschen, vi hörs senare! Puss

Köpt nya skor! Mina första högklackade. Så...

Publicerad 2011-05-16 22:00:23 i sumr 2k11

Köpt nya skor! Mina första högklackade. Så jävla snygga. Tur att jag väntade en månad med att köpa dom, för det va halva priset på dom nu! Så jävla glad! Haft världens super duper dag. Och denna super dagen avslutas med en promenad runt strömmen med Anne!

För en gångs skull har jag haft en skaplig...

Publicerad 2011-05-16 19:23:45 i sumr 2k11

För en gångs skull har jag haft en skapligt bra dag! Skolan va nice, hade aaaaskul på bilden med min Lindis! Efter skolan träffa jag dom bortglömda barnen Sonja och Anne! Shit aslänge sen vi träffades faan! Vi drog ner på stan och hade askul vi också! Och så har jag fått ett samtal, så jag ska på jobbintervju på torsdag! Hoppas kvällen blir lika bra! I helgen blir det utgång med dom bortglömda barnen, Wickan, Vicky och Bella som jag vet hittills. Längtar som faan! Nu ska jag leka lite till med Bror, borsta nyss tänderna på han så han måste ju få lite belöning! Hoppas ni har det bra!

?

Publicerad 2011-05-16 14:16:16 i sumr 2k11

What about my life?
What about my dreams?
What about how I feel?
What about my needs?
I cant hold back,
I cant go back,
I must be free!
What about how I feel?
What about my life?

Asså...

Publicerad 2011-05-15 22:42:16 i filosofiskt

Jag fattar verkligen noll. Det spelar ingen roll om nått. Men ändå? Hur? Varför inte jag? Ingen fattar. Ingen bryr sig. Ingen! Jag blir sur, ledsen, besviken, sårad, arg, irriterad. Bara negativa känslor just nu. What's the deal? Seriöst. Fatta någon gång att alla har känslor, inte bara ni, även jag. Blir ledsen. Tredje natten i rad jag kommer gråta mig till sömns. Sköönt! Verkligen. Hoppas alla är stolta. Skit på er!

Water Marble Nail Art

Publicerad 2011-05-15 11:50:16 i nails

Jag testade Water Marble Nail Art i förrgår kväll och gjorde om det idag. Det blev riktigt bra mot vad jag trodde!


Första försöket.




Andra försöket.

Det var mycket enklare än vad jag trodde! Det var ju självklart lite klurigt att få till rätt storlek på mönstret och inte ha i för många droppar nagellack i vattnet. Jag ska filma det någon dag så ni får se hur man gör! Det är riktigt kul!

Sveriges poäng lista: Ryssland - 1. Nederl...

Publicerad 2011-05-15 00:24:53 i sumr 2k11

Sveriges poäng lista: Ryssland - 1. Nederländerna - 10. Cypern - 10. Ukraina - 1. Finland - 6. Norge - 10. Armenien - 4. Makedonien - 6. Island - 7. Slovakien - 10. Storbrittanien - 3. Danmark - 10. San Marino - 6. Azerbajdzjan - 3. Slovenien - 4. Turkiet - 4. Grekland - 6. Georgien - 1. Frankrike - 10. Serbien - 1. Kroatien - 4. Vitryssland - 4. Rumänien - 3. Malta - 6. Ungern - 10. Bosnien & Hercegovina - 5. Irland - 4. Spanien - 5. Israel - 12. Estland - 12. Moldavien - 3. Belgien - 4. Och vi slutade på en tredje plats med 185 poäng. Jävla Azerbajdzjan. Låten va inte ens bra! Nu går jag och lägger mig, gråtandes.

Sverige - En riktigt proffsig låt till ski...

Publicerad 2011-05-14 21:43:21 i sumr 2k11

Sverige - En riktigt proffsig låt till skillnad från resten som är med i år! Första gången på super länge som jag hejar på Sverige i Eurovision! Heja Eric säger jag bara! Dåligt att han inte får krossa alla glasrutor, det va mycket sexigare då! Dåligt Tyskland. 12 poäng!

Irland - En stor favorit. Älskar deras ene...

Publicerad 2011-05-14 21:39:47 i sumr 2k11

Irland - En stor favorit. Älskar deras energi. Man kan ju undra vad dom går på?! Låten är jätte bra. Vill ha Lipstick som ringsignal, så det måste jag fixa. En riktig rival till Eric! Mycket beröm till att dom orkar hoppa och sjunga samtidigt! Awesome avslutning. Dom får kvällens första 12a. 12 poäng!

<3

Publicerad 2011-05-14 11:32:09 i sumr 2k11

Gifta sig, förlova sig det lovar dom.
Du och jag kan bara tycka mycket om.
Ändra sig och skilja sig gör dom.
Du och jag kan bara tycka mycket om.

Jag behöver en kram och någon att prata me...

Publicerad 2011-05-14 00:58:58 i sumr 2k11

Jag behöver en kram och någon att prata med. Och fuck you om du säger att du finns om jag vill prata, för du finns inte när jag väl vill prata. Om du finns, hör av dig direkt. Utan att veta vad jag gör, hur jag mår eller något. Finns. Världens sämsta ord. Jag går och dör tills någon bryr sig. Ingen. Det är precis vad jag är, ingen! Bye.

stress stress streeeeeeeeeeeessss

Publicerad 2011-05-13 16:39:57 i sumr 2k11

Shit vad jag har stressat idag! Kom till skolan och fick en genomgång på en kransdekoration. Så fort den var klar var det bara att köra som en idiot! Fick genomgång, fixade kransen, gjorde klart dekorationen, hade fika, leta efter Lindis, städade och fick en bedömning av dekorationen på 2 timmar! Sen bar det av ner till stan med Jasmine för att jobba. Fick tröjor com va så stora att alla fyra fick plats i en! Vi började dela ut lapparna, tiden gick supersakta! Till slut var klockan två och vi gick. Gick in på New Yorker och hängde in en bikini jag förmodligen ska köpa imorn. Nu sitter jag hemma och halvsover i soffan, har säkert tagit en halvtimma att skriva detta för att jag är så trött. Så nu ska jag ta en powernap, för mamma är inte hemma!

Nu slår det glöd om hjärnan!

Publicerad 2011-05-12 22:49:35 i sumr 2k11

Jo, jag har ju blivit singel nu. Och då har jag ju börjat tänka lite mer på killar. Och jag har insett två saker;

1. Jag ÄLSKAR när killar kollar på mig, med typ en sexig blick!

2. Jag är nog inte så ful som jag tror!

För det är många som kollar på mig, både killar och tjejer, men när killarna kollar känns det mer som om deras blick säger; "Damn, she's hot!" Och när jag känner det så blir jag extra glad! Jag låter säkert astöntig eller nått. Men sen jag gick upp i vikt har jag inte känt mig sexig ALLS! Så när någon säger/tycker att jag är sexig, snygg, söt eller något sådant så blir jag extra glad! Och det höjer mitt självförtroende något enormt varje gång! Tyck att jag är knäpp or what ever, jag tycker så där!

Iallafall, nu kommer en snabb genomgång av mitt tycke av Eurovision semi nr.2!

Bosnien - sämst!
Schweiz - Hon hade röst, men låten va tråkig!
Nederländerna - dålig
Belgien - BÄSTA EVER!
Slovakien - Dålig, men dom slår igenom pga tvillingpar & snygga som helvete! MEn sjunga kan dom inte!
Ukraina - Bra, men dom går bara vidare pga sanden!
Moldavien - Rolig, men för mycket.
Sverige - Asbra!
Cypern - Seeeeeeeeeeeg......zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Dock bara hört den under snabbgenomgången!
Bulgarien - Hon va snygg, låten funkar!
Makedonien - Rolig, funkar helt klart i finalen!
Israel - Transa, kunde inte sjunga.
Slovenien - Rätt okej, bra sångröst.
Rumänien - Fin text, men boring.
Estland - Katy Perry! Bra låt!
Vitryssland - Jag hatar när dom sjunger att dom älskar sitt land...
Lettland - Han va snygg, bra låt!
Danmark - Lite seg, men bra helt klart! Snygg va sångaren också!
Irland - Underbar!

Skriv gärna vad ni tyckte om semin om ni kolla på den!

Jag har missat Big Brother idag så jag är sur. Nu ska jag gå och kolla om jag behöver duscha, behöver jag det - duschar jag. Behöver jag det inte - går jag och lägger mig. Dock behöver jag massage, så om ni vill får ni gärna erbjuda er att ge mig ryggmassage!

shiiiiiiit

Publicerad 2011-05-12 19:50:57 i sumr 2k11

Idag har jag och Lindis haft sjuuuuukt kul! Garva som faan i matan och sen när alla hade gått hem va vi kvar och fixade mina grejer som va kvar och då fick vi mycket igenom pratat och ännu mer skratt. Och helt plötsligt gick larmet så vi garva ihjäl oss då! Lindis är bästis! Men nu till det tråkiga på dagen... Asså va äre med min klass? Alla är så jävla helvetes negativa heeeeeeeeeeeeeeela tiden! Jag är typ den enda som är positiv och jag hatart! Visst, vi fick väl inte världens roligaste uppgift, men ändååååååå ? What's the FUCKING deal? Blir så jävla sur på sånt när man själv försöker va glad och sprida glädje till alla andra. Sen vare utvecklingssamtal med mami och Ullis. Gick superbra, som vanligt! Nu får jag sitta här och vänta och se om det blir någon film hos Jesper eller inte.


mina fötter luktar äckligt.

Jag vet allt om dig.

Publicerad 2011-05-11 19:40:52 i sumr 2k11

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting,
men jag vet allt om dig för du har varit min.
Du är nån annan nu ioförsig,
men när du strippar och klär av dig är det samma grej, samma grej!

talking to the moon

Publicerad 2011-05-11 19:36:03 i sumr 2k11



At night when the stars
light up my room, I sit by myself talking to the moon. Try to get to you, in hopes you're on the other side, talking to me too. Or am I a fool who sits alone talking to the moon?

klubba!

Publicerad 2011-05-11 11:48:08 i sumr 2k11

jag älskar klubbor! alla klubbor (nästan)! äter klubbor så ofta jag kan och här om dagen kom mamma hem med två påsar mini chupa chups! fatta om jag blev lycklig! klubbor känns nyttigare än godis på nått sätt fast det är samma sak! nu ska jag suga klart på min colaklubba, sen öppna en till!

lördagisen!

Publicerad 2011-05-09 10:09:05 i vohr 2k11

dagen började med att gå upp tidigt och åka ut på vikbolandet med jesper och kolla på när kossorna sprang ut på grönbete, så sjukt kul va det! slänger nog upp bilder när jag slutat skolan. efter det åkte jag till b&b med mami och kollade lite. sen hem och äta lite lunhc. efter lunchen åkte jag och mami ut till maxi, där köpte jag ett par shorts, två tröjor och nylonstrumpbyxor! behövde lite sånt kände jag. efter det in på ida och handla inför kvällen. sen hem snabbelisnabbt och ta en snabbisduschis! efter det åka förbi josn på väg till viktor för att hämta min fribiljett. sen till viktor. börja fixa mig och hade kul. sen käkade vi taco och efter det kom alla som skulle komma, typ. hade en askul förfest, fast det blev typ INGET dricka... så jag försöker smälla i mig 1,5 liter grogg på vägen ner till puls, vilket inte gick bra. så vakterna tog min flaska, och jag fick inte tillbaka den när jag skulle gå hem heller! taskigt... väl inne på puls dansa vi loss - som vanligt. och hade askul. blev ju nyktert efter bara en timma för min del... fast jag va ju sjuk så det kanske va bra! efter puls skulle vi på efterfest. bullshit. vi gick dit, satt utanför och vänta i nästan en timma. sen gick vi. dagen var fin!


jag känner hur det bränner inom mig, men jag känner ingen ånger!

Har suttit vid datan nästintill heeela dan...

Publicerad 2011-05-06 23:31:08 i vohr 2k11

Har suttit vid datan nästintill heeela dan, och ändå inte gjort ett inlägg! Skäms Bianca! Var ju på vårdcentralen i morse, hade jätte inga värden för halsfluss... Så jag fick Kåvepenin! Som vi hoppades på :D ! Bara det att dom är gigantiska tabletterna, och så ska man få ner dom i halsen när man redan är svullen! Sen har jag suttit framför datorn som sagt hela dagen. Fick lite glass av mami :). Nu på kvällen blev det varm smörgåstårta till middag och efter det drive in bio med jesper. Kändes skönt att få prata ut :) trevligt sällskap och bra film, fast vi åkte tidigare. Nu ska jag gå och spotta ut det jag sparat i munnen för jag kan inte svälja och sen borsta tänderna och sova. Hoppas er dag varit fin :) puss

halsfluss...

Publicerad 2011-05-06 09:23:02 i vohr 2k11

faan... nu har jag halsfluss... och lite feber tror jag. två tredjedelar av halsen är igensvullna, så har ett litet litet hål jag kan andas och äta igenom... ska upp till vårdcentralen vid 10 och ta halsprov och om det visar sig att jag har halsfluss ska vi ALLA hoppas på att jag får kåvepenin som penicillin, för då kan jag dricka på lördag! blev så jävla glad när wickan sa det till mig! för ska jag få se på kossera med jesper ändå, och så får jag dricka på lördag (förhoppningsvis)!

nu ska jag klä på mig och börja röra mig mot mitt öde!

puss

Orkar tyvärr inte koppla in kameran idag, ...

Publicerad 2011-05-05 18:55:12 i vohr 2k11

Orkar tyvärr inte koppla in kameran idag, så ni får bilden på min byrå imorn :) är sjuk idag, fast va i skolan ändå... Allt är skolans fel! Ska jobba på norrköping internationell horse show :D ska dekorera hinder, göra vinnarbuketter och arrangemang. As lycklig tjej! Nu vill jag ha chips och hoppas nån kommer förbi med det och har lite medlidande för mig :) puss!

Sminkbyrån!

Publicerad 2011-05-04 22:07:34 i makeup

Håller nu på kvällen i ordning och fixar lite i mitt rum. Får ofta sånna ryck på kvällarna som speciellt om jag börjar tidigt dagen efter... Iaf så håller jag på och fixar och donar så jag har en bra sminkplats! Ska bara fixa spotlights att sätta på spegeln, för just nu har jag bara ljus från ett håll och det är såååååå irriterande! Iaf så kommer bilder på byrån sen, glömde självklart ta före bilder, men det har ni tur som slipper se det, men bilder på hur det ser ut snart får ni imorgon eftermiddag! Vet inte om det blir stallet, inte alls pepp på det men det väntar att se med morgondagen!

Puss

mitt fel?

Publicerad 2011-05-04 17:35:23 i vohr 2k11

är allt mitt fel? nae. inget är mitt fel. jag ska radda upp vad som är ditt fel och inte mitt:

1. dina vänner/familj gillar inte att vi är tillsammans, utan dom blir glada när vi har gjort slut.
2. du döljer något för mig, och i ett förhållande ska man inte dölja saker.
3. du har gjort som du gjort, är jag inte tillräcklig för dig? är jag osexig?

kan radda upp mer men allt kan jag inte ta här.
dina panikångestattacker - bullshit att dom var pga mig!

blir så sur och besviken och.... jag vet inte vad.

FUCK YOU!

Inga kläder!

Publicerad 2011-05-04 12:13:05 i vohr 2k11

Jag vet hur du ser ut i inga kläder
Kan det va därför du blev obekväm när
Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

7 gånger!

Publicerad 2011-05-03 21:43:06 i vohr 2k11

7 gånger.

SJU gånger för mycket.

HELVETE!

fan!

ae.

ska bete mig som vanligt. men ifrågasätta.

jävla helvete!

dricka. Jag fortsatte skriva fast det inte...

Publicerad 2011-05-01 20:17:31 i vohr 2k11

dricka. Jag fortsatte skriva fast det inte gick mer - ovärt. Iallafall. Kvällen gick, vi dansa, skratta, prata och hade världens bästa kväll någonsin! Blev efterfest hos Wickans Viktor :p Gick därifrån rätt snabbt, va tråkigt och kunde inte lösa Rubiks kub när jag va full! Så gick och sov hos Jesper. Idag tog jag och Wickan en kebabrulle till frukost och efter det begav jag mig till världens bästa Jossan! Vi kollade Spiderwick - typ världens bästa film. Sen spelade vi lite hästspel och sen satte vi på Shrek. Nu sitter jag hemma efter en måltid på Max och väntar på att tiden ska gå, sen bär det av till Jesper. Big Brother där och sen sova tillsammans. Vi hörs nog imorn - tjata på mig! Puss!

Förlåt att jag varit superdålig på att blo...

Publicerad 2011-05-01 19:56:05 i vohr 2k11

Förlåt att jag varit superdålig på att blogga! Inte tänkt på det alls ;o Fikat i fredags blev superlyckat, alla tyckte det var jättegott - vilket det också var. Efter skolan kom världens snyggaste Jesper och hämta mig i hans bil så åkte vi hem till han. Gick och slängde lite sopor och sen bara slappa i solen på balkongen. Sen blev det tacos - mummmmma! Sen kollade vi på Big Brother och gick och la oss tror jag ;o ! Igår åkte vi ut till hundrastgården i Vrinnevi med pappa och Bror, kasta lite boll och sola. Sen åkte vi och handlade lite inför kvällen och efter det hämtade vi upp Wickan i rese för hon hade så sjukt mycket packning! En stor väska, en påse med kubb och en till påse! Vi åkte hem sen, jag duscha och vi började fixa oss. Efter några timmar eller fler gick vi upp till Folkparken för att fira valborg. Vi satte oss framför kyrkan och satte igång grillarna direkt! Min och Wickans grill fjutta till direkt och tjugo minuter senare började vi grilla. Dom andras grill fick vi igång efter att vi hade börjat grilla - vi började tända den samtidigt som våran. Sen käkade vi, drack lite, köpte en heliumballong, tappade heliumballongen, gick och fick en ny, sög in helium, drack mer, körde liiiiiiiite kubb, drack mer, plocka i ordning, slängde skräp, drack lite, gick hem till mig och kissa. Vi tog även massa bilder hos mig, askul! Sen började vi gå till Puls och väl nere inser vi att vi glömde ta ut pengar, så vi går till rese och tar ut pengar där. Där kissade Wickan ute och två minuter senare kommer tre civilpoliser och frågar om vi har nån alkohol på oss. Vi trodde dom drev först men nej nej... Vi bad dom visa leg och visst, dom var därifrån ;o ! Tur att dom inte kom två minuter tidigare, då hade Wickan fått böta! Sen gick vi till Puls, som vanligt tomt dansgolv i början men det skiter jag självklart i! Så vi var först tre på dansgolvet, sen fyra, sen tre igen, och helt plötsligt stog jag ensam på dansgolvet - ni som känner mig fattar vad jag gjorde, DANSA HELT ENSAM PÅ STORA DANSGOLVET! Va faan, jag ville dansa men ingen annan, då är det klart jag dansar. Förresten ni som läser det här är silvervärda - kommenterar ni är ni guldvärda! Iallafall sen kom mer och mer folk, vi shotta och dansade mer! Hade så sjukt kul. Wickan haffa killar som bjöd oss båda på

Om

Min profilbild

Bianca

Jag pratar om allt som händer mellan mitt högra öra och mitt vänstra ord.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela