BLEV UTMANAD AV BÄSTASTE GAYMASEN!

Publicerad 2012-05-31 21:53:48 i allt

1. Vad är det bästa med MIN (the one and only - Gaymasen) blogg?

- Du skriver så enormt jävla roligt om allting! Är jag ledsen går jag in på din blogg och garvar ihjäl mig! Älskar dina fina bilder som rör sig - dom får mig alltid att gråta! (glädjetårar OFC!!)

2. Om du fick vara ett djur vilket djur hade du valt och varför?

- Jag väntade till sist med den här frågan ska du veta... Jag tänkte först Kungsörn, vara fridlyst och fri som en fågel - finns det nått bättre?! Men sen kom jag på att jag vill vara en Bono Bono, eller Dvägschimpans som ni vanliga människor säger. För dom har sex för att reda ut allt! Älskar dom varandra - har dom sex. Hatar dom varandra - har dom sex. Bråkar dom - har dom sex. Äter dom - har dom sex. FATTA DET LIVET! Så jag vill vara en Dvärg-Kungs-Schimpans-Örn! :D

3. Om du får chansen att skriva en bok om hur du levt ditt liv hittills, vad skulle den boken få för titel?

- Den skulle nog faktiskt bara heta Syster Damp.

4. Hemsk fråga men om du måste välja - cancer eller alzheimers?

- Cancer, det kan man dom flesta gånger bli av med och jag vet hur jobbigt det är för dom i sin omgivning om man har alzheimers...

5. Värme eller kyla?

- Någonstans mittemellan mot det varmare! Älskar snö, men vill inte ha bitande kyla. Älskar sommaren (man får ju gå lättklädd), men den påträngande värmen är förjävlig! Våren är bäst!

6. Mac eller PC?

- Ingetdera! iPhone <3

7. Bada i ett kallt hav och få kallsup med saltvatten var femte minut eller bada i en varm, kolsvart sjö samtidigt som du vet att ett gigantiskt (o)djur simmar runt där någonstans?

-  KALLSUP FFS! Hatar att bada i sjöar osv när det finns fiskar och grejer där i! Ryser av bara tanken :(

8. Om du fick välja att ha sex med vilken person du vill i heeela världen, vem hade du valt?

- BARA EN PERSON?! Taskigt :( Jag har ju redan haft sex med en av mina drömmars man... Men jag skulle nog välja någon porrskådis bara för att testa eller typ Matthew Heafy! Han är fett het på scenen...

9. ÄRLIGT nu, vad är vackrast, penis eller snippa?

- Jag tycker att penisar är vackra om dom är omskurna, annars är det bara UÄÄK! Men det finns många snippor som är bländande vackra!

10. Om du fick träffa antingen president Obama och vara med och påverka samt ändra EN (vilken du vill) fråga i samhället eller träffa Lady Gaga och festa med henne en hel vecka samt få en miljon - vem hade du valt?

- Lady Gaga! Skulle jag träffa Obama skulle bara samhället i USA ändras och där bor inte jag. Lady Gaga kan man festa med var som och jag vill upptäcka!

We will end your week just like sunday!

Publicerad 2012-05-23 17:14:32 i bilder

Idag var jag och Frida hurtbullar och gick till skolan! (2,5km) Möttes vid ÖB och gick över Himpafältet. Sen i skolan började vi på våra hattar! Går faktiskt riktigt bra :) Vi ska göra en hatt av något material och sen dekorera med organiskt material och blommor :)

Sen har jag också gått från skolan -> matsalen -> betongen -> matsalen -> skolan -> matsalen -> skolan också! Och sammanlagt är det väl 1km :) (3,5km) Vi städade lite uppe i några salar vi har i samma hus som matsalen.

Efter skolan åkte jag och Frida ner till stan för hon skulle kolla kontot. Fastnade en stund utanför Brödernas och snacka med Yoni. Sen gick vi från stan till Halvars och tillbaka (4,5 km) :) Tog en bägare med en kula passionsorbet och en kula hallon/cheesecake :) Båda va riktigt goda!

Sen mötte jag en tjej på stan som skulle köpa två gamla tröjor och efter det köpte jag jordgubbar! Nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska sluta så vi kan äta mat och jordgubbar samt åka ut till City Gross och köpa Ben&Jerrys :D

It's time to be a big girl now.

Publicerad 2012-05-22 01:01:32 i bilder

And big girls don't cry.

Är på så jävla pissdåligt humör! Inte ledsen så jag gråter. Inte sur så jag ignorerar. Inte arg så jag skriker. Bara på så jävla dåligt humör!!

Nu är jag trött på allt. Den som nämner Jesper i närheten av mig får en smäll - och ja, jag är jävligt trött på hans namn! Vi har sagt upp kontakten, han finns inte för mig.

Vill egentligen bara gå tills benen inte bär mer. Men just nu skulle jag inte komma så långt för jag har så ont i knäna av en lång jävla promenad från Östra promenaden till Lindöbadet med Yim och hundarna!

Vill bara gråta, skrika, slå och springa iväg. Men som rubriken säger. Jag måste bli en stor flicka nu. Och stora flickor gråter inte. Trodde jag skulle somna med en blöt kudde men jag är en stor flicka.

Stog i 7 minuter framför spegeln förut och sa uppmuntrande ord till min spegelbild. Jag behöver inte all skit jag får ta. Hade det varit nån annan än jag hade dom gått in i väggen för länge sen. Men jag har vant mig. Skit i form av skitsnack, idioter, press, skola, stress, syskon, mamma, pappa, fest, skolkamrater, okänt folk, osv. The list goes on kan jag säga.

Det är inte konstigt att jag gjort vad jag gjort i mitt liv. För jag har fått stå ut med så mycket skit för jämnan att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Många gånger har jag blundat och fortsatt gå. Men vissa gånger går det inte och klumpen i halsen brister till en spya som kommer från ögonen som kallas tårar.

Jag förstår folk som söker bekräftelse. För att dom inte tycker om sin kropp. Dom blir psykiskt/fysiskt mobbade. Dom mår dåligt i skolan. Dom skäms över något.

Bekräftelse är något alla behöver! Alla vill se bra ut för att bli accepterade. Alla vill säga rätt saker för att bli accepterade. Alla vill vara på rätt ställe för att bli accepterade. Alla vill veta att dom duger.

Jag säger till er som jag sa till min spegelbild: "Du behöver inte den här skiten, du är bäst inifrån och ut. Finns inget att ändra på. Du är du och du är perfekt!"

Får se om jag kan somna nu då. Godnatt!

Follow the leader!

Publicerad 2012-05-21 14:50:44 i bilder

Kul att åka till skolan helt i onödan -.- kunde iaf låna en ny bok idag! Fick bli "ingen är så söt som du ;-)". Läst lite mer än halva nu iaf.

När jag kom hem gjorde jag en köttbullemacka, värmde rabarberpaj och satte mig på balkongen med en kall Hustler i näven. Käkade upp mackan och snacka med Lollo, grannen som har balkong rakt över. Sen kom hon och Ozzy över ett tag :) dom har inte sol lika tidigt som oss så hon ville passa på att sola lite innan jobbet. Sen när hon drog fortsatte jag sola! Nu har jag legat och stekt och svettats sen kvart i tolv! Med break för att smörja in mig lite för säkerhets skull!

När mamma slutat ska vi åka till Viken och grilla hos Micke! Ska bli gotttttttt! Pözz!

Vem vad var när varför hur?

Publicerad 2012-05-21 10:11:33 i bilder

VÄDRET!!!!!! <3

Kollade på barnprogram medan jag käka frukost ^^ Kalle löser mysterier i Sysselstad. Original programmet som gick när jag va liten va tusen gånger bättre! Försov mig rejält och vakna när vi börja.

Det är den 21:a maj idag och vädret är precis perfekt för datumet! Jag går i cykelbyxor, linne och en tub under! Sjukt nice! Sen fick jag höra av en tant som satte sig breve mig på spårvagnshållplatsen att uppe i norr har dom översvämning för att det tinade för snabbt, stackare!

Nu ska jag läsa extra på väg till skolan! Pözz

Bird, bird, bird, bird is the word!

Publicerad 2012-05-20 13:08:58 i bilder

Helvete vad dålig jag varit på att blogga! I tisdags gjorde vi klart lilla gesällen och hade utställning. Blev inte nöjd med mina poäng alls! Efter skolan var jag vakt åt Ozzy, grannens hund som är en minikopia av Brorsan ^^ Vi gick en lång sväng i skogen och sen hem och slappa.

I onsdags planerade vi balen och hatten i skolan. Sen efter skolan åkte jag till HC med papsi och köpte ett par jeans och han fixade lite grejer till farmor. Efter det käka jag med mamsi och efter det åkte vi ut till Plantagen och kollade blommor osv till ballen. Tog 1,5 timmar innan vi kom hem igen! Sen planterade jag dom och satte upp det på balkongen lagom till BB började!

Torsdag var jag ledig! Så då tog jag och Yoni en sväng till Halvars och köpte en varsin kula glass innan vi gick runt Strömmen. Stannade hur mycket som helst för att fota! Fina bilder blev det iaf :) Sen hem och äta och efter det tillbaka till Yoni och kolla på film!

I fredags var jag också ledig. Så då gick jag, Lollo, Brorsan och Ozzy en lång sväng. Först till hundrastgården, sen en lång sväng genom skogen innan vi gick hem! Efter det chillade jag på ballen med Brorsan innan jag och papsi åkte ut till Skokanonen. K to the alabalik I say to you! Sen hem till farmor och farfar och fika! Efter det solade jag ett bra tag innan jag hoppa in i duschen. Sen kom Jossan och jag käkade med mamsi. Sen blev det fix för att avsluta kvällen på Wasa med Jossan! Sen sov jag hos henne.

Igår så åkte vi ut till stallet tidigt :) Ska bli så skönt att få igång ridandet igen! Var där ute ett bra tag. Myste med hästarna, ryktade, lekte med Baggis, fikade och var ute och gick med Udda och Ankan. Sen hem och sova på golvet i solen i vardagsrummet, och i duschen. Haha... Trött tjej hej hej! Sen fixa mig och käka för att senare dra på maskerad!

Maskeraden var riktigt rolig! Körde flera ölspel och pratade massor. Sen hade vi en ganska kul grej som var att om man var taskig, gjorde nått dumt, gjorde bort sig eller något sånt så fick man något fasttejpat på sig! Lilla My (jag) slutade med 12 saker fasttejpade... Den som var under mig hade 4! Haha... Jag hade en porslinstomte fasttejpad på högra vaden, en whiteboardpenna på andra vaden, ett kaffefilter fastsatt på bullen på huvudet, ett litet juicepaket på ryggen, en apelsin på vänstra armen, en slev på högra armen, en energidrycksburk på vänstra sidan av bröstkorgen, en pistol nedanför burken, en popcornpåse på magen och en stor plastskål på ryggen! Vet inte vad jag gjorde för fel! Fick bara allt fasttejpat xD

Idag har jag bara chillat hittills. Ska snart baka en rabarberpaj av rabarberna jag fick ute hos Annika igår. Efter det plugga och träffa Yoni :) Men jag får hoppa BB för han har inte elvan :p Undrar vem som åker ikväll, alla är ju nominerade!

Skulle lägga upp bilder men blogg.se appen funkar ju ALDRIG!!!! :@ Nu ska jag fixa lunch! Pözz!

har ni sett herr nilsson? ja han heter faktiskt så!

Publicerad 2012-05-13 21:52:46 i allt

Fy faan va bra det gick i skolan idag!! Är så jävla stolt över mig själv! Jag var ju inte i skolan igår, därav missade jag 6 timmars arbete. Då gjorde dom andra två arbeten. Idag gjorde dom andra ett arbete medan jag gjorde tre! Och alla var helt utan planering och skisser. Men det blev super bra!

Nu är min, Saras, Mattias och Hannes kryssning betalad!!! :D Ska bli så jävla nice att åka iväg på kryssning alltså! 100%Party också - kan det bli bättre eller?! Har egentligen inte råd med kryssningen men skit the fucking samma!

Camilla, Hanna och Vobban sitter nominerade... Självklart är alla tre några av mina favoriter...

Heirrå!

Tunak tunak tun!

Publicerad 2012-05-13 12:53:22 i bilder

Vi hade tre timmar på oss för arbetet. Jag blev klar på 1 timme och 26 minuter. Efter det tog jag 15 min rast. Sen hoppade jag på beg.dek. Den blev klar på 40 min med städande och velande borträknat. Nu har jag haft lunch en timme och käkat mat samt solat ryggen i en halvtimme! Känner att dagen ändå började bra! Gick till skolan också - duktig cheya!

Sanningen sved, du fucka ur!

Publicerad 2012-05-13 00:54:49 i bilder

Sorry att jag inte bloggat! Men jag tycker det är pisstråkigt när ni inte kan förmå er att svara på mina frågor... Idag har jag mått ganska dåligt. Var bara ute en snabbis förut för att köpa pizza. Tog ett bad i morse i en timme - skönt!

Imorgon blir det skola! Får se hur mycket dom andra gjort till skillnad från mig. Ska ha på mig hörlurar hela tiden och jobba i min egen värld. Det är då det brukar gå som bäst för mig.

Det är verkligen mörkt ute nu. Visst deg brukar va mörkt på kvällen men inatt är det extra mörkt känns det som.

!naaf mos tåk rä gaJ

Godnatt mina dinosaurier <3

we've been living for to long.

Publicerad 2012-05-11 16:51:30 i allt

Nu är det så här att jag, SYSTERDAMP i alldeles egen hög person, skulle vilja veta vilka NI är!

Så nu får ni faktiskt ta och svara på dom frågorna jag slänger upp här!

1. Vad heter du?
2. Har du en egen blogg? (skriv den isf)
3. Hur hittade du hit?
4. Hur gammak är du?
5. Har vi träffats?
6. Vad tycker du om för inlägg här hos mig?
7. Är något bra/dåligt med den här bloggen?

SVARA FÖR FAAN! :D

all we see is strange clouds.

Publicerad 2012-05-11 14:34:11 i allt

Började dagen med en sväng till Krematoriet med klassen på studiebesök. Fy faan va intressant det var! Vi fick kolla överallt - till och med kolla in i ugnarna medan dom kremerade! Det var riktigt intressant som sagt. Sen efter det gick vi till Norra kyrkogården och kollade på de muslimska gravarna som fanns där. Efter det ner till Matteus kyrkogård och kolla kulturgravar, gigantiska och från typ 1800-talet!

Sen gick vi ner till Louis DeGeer hallen och skulle kolla lite hur vi ska fixa till balen. Jag och Frida hade största turen på vägen dit! Vilket gjorde hela vår helg bättre. Sen efter DeGeer gick jag och Frida till stan. Jag köpte tre par spetstrosor i neonfärger och en tröja. Allt som allt gick det på 223:- bara!

Sen käkade vi på Kyckling kebaben (dör av garv när jag säger namnet xD). Yoni kom förbi en sväng och tog en SUPER snygg bild på mig - not. Pratade lite och sen åt jag och Frida upp. Han gick iväg på sina ärenden och vi gick vidare lite på stan.

Sen tog jag spårvagnen hem och mötte mamsi och Brorsan utanför porten. Gick upp och satte mig på balkongen i solen ett tag med Brorsan, sen kom grannens hund ut på deras balkong och kolla över på Brorsan och mig. Sen kom Louise ut för Ozzy bara låg och gnydde. Vi pratade lite och sen blev jag inbjuden på hennes tjejkväll hon ska ha ikväll. Blir lite vinande och kanske utgång på Wasa senare.

Sånt är faktiskt kul när det bara blir spontant sådär. Ville ju också festa ikväll så får hoppas det blir kul! Ska dricka smultronvin! :D Imorgon efter skolans gesällkurs ska jag och Frida åka ut till Åby med resten av floristklassen till Carra. Grilla och chilla lite. Efter det hänger Frida med hem till mig och sover. Söndag blir det gesällkurs igen.

Hoppas att min för-Shrek-ligt fina vän hinner träffa mig i helgen också! Puss på er!!

VAD TYCKER NI OM DEN NYA HEADERN OCH DESIGNEN FÖRRESTEN?! :D

I'm crazy but you like it!

Publicerad 2012-05-10 21:55:16 i bilder

Träffade världens finaste Josefin nu på kvällen! Hon sa att jag hade blivit smal i ansiktet = världens lyckligaste Bonkis!! Prata som idioter, mobba varandra, skratta och kolla på tv. Det är sjukt hur en sån liten kommentar kan få en på så pass mycket bättre humör! Iofs har hela min dag varit nästintill superb! Träffat tre av dom personerna som står högst på listan, pratat i närmare 2 timmar med Anne, Brorsan kommer va hemma när jag kommer hem, jag har varit duktig och knappt ätit nånting idag, jag gick hemifrån hela vägen till skolan och nu från söder ner till Rådhuset i väntan på spårvagnen!

Fast jag inte mår bra av skolan så är det konstigt hur glad man ändå kan vara och bli av bara några personer! Och ännu gladare av vissa saker man får höra. Sen finns det ju alltid något som gör en lite stum. Men jag har lärt mig att vända sånt till positivt direkt! Som med personer som ljuger och tror att dom lyckas utan att jag får reda på att dom ljuger. Det är deras problem när jag får reda på lögnen och jag står bakom dom och flåsar i nacken som en arg tjur!

Bortsett från mamma står fem personer mig närmast. Det är dom som gör varje dag värd att leva och klara sig genom dagen med ett leende på läpparna!

Nu ska jag hem och kyssa Brorsan tills han blir lika blöt som jag blivit av regnet!

Starships are meant to fly!

Publicerad 2012-05-10 14:27:25 i bilder

Jag är så jävla skoltrött!! Vill ingenting, orkar ingenting... Ligger efter med två bokanalyser, massor av skisser och några saker från ettan... Men jag måste klara det här! Och när gymnasiet väl är slut ska jag inte sätta min fot i en skola förrän mina barn ska börja (om jag nu får några)!

Jag är glad att jag har världens finaste vänner! Och att jag slipper dom flesta idioterna.

Idag har jag ingen matlust alls... Åt en macka och drack lite fruktsoppa efter att jag hade gått hela vägen till skolan! Men sen dess har jag inte velat äta... Och jag är en sån som typ alltid kan äta! Jobbigt som faan...

Kan jag få glass istället?

Om du dör före mig får du vänta vid grinden.

Publicerad 2012-05-09 22:05:51 i bilder

"Molande värk i mellangärdet. Den är där hela tiden, vad jag än gör. Jag kanske inte alls är kär. Jag kanske har cancer, eller så. Det vore ju bra. Det finns det ju mediciner mot. Varför har förresten ingen uppfunnit en medicin mot den vanligaste av alla världens åkommor? Det är ju bara kemi, det har man ju läst om. Ett ämne som utsöndras i hjärnan. Borde vara hur enkelt som helst att göra ett piller som snabbt sätter stopp för processen. Man borde kunna gå till en läkare och säga att man är olyckligt kär, en sjukdom lika banal som öroninflammation, få ett recept i handen och så skulle allt vara över. En tablett mot förnedringen."

Läst mer än en halv bok idag. Hittade ett stycke i boken som stämmer in på mig ganska ofta! Idag har jag tänkt på en sak. Hur kommer det sig att man alltid blir avundsjuk på saker man inte ens behöver bry sig om? Nästan så man kan tro att man blir avundsjuk bara för att ibland. För att ha något att bli sur över. Vem vet...

Skissat klart för ikväll. Nu blir det en dusch. Sen sova och drömma.

Come mr DJ wont you turn the music up!

Publicerad 2012-05-09 00:13:15 i bilder

Annes diplomering gick superbra! Så
Nu har jag fina klor! Efter det åkte jag hem och sen till Eneby centrum med mamma och Brorsan. Handlade lite och åkte hem och lagade mat.

Sen åkte jag och Brorsan ner till Yoni och skulle äta glass men med en bitterfitta till syster blev det glass till bara mig och Yoni! Har haft så jävla kul ikväll med Shrek... Oj jag menade Yoni! ;) Hahaha och vilka hostattacker jag fick!

Nu sitter jag på spårvagnen på väg hem, och en snubbe sitter och snackar om prostituerade i Sverige till skillnad mot nått annat land... Hmm!

Imorgon blir det att träffa prästen inför bröllopet! Heirråpåer!!

If it's lovin that you want you should make me your girl

Publicerad 2012-05-08 08:35:27 i bilder

Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Är opepp på hela den här dagens existens... Idag använder jag min kuvertväska jag fick som pris för tävlingen jag vann i lördags. Det gick ner mer än jag trodde, och den är snygg. Men absolut ingen favorit! Hatar att ha väskor utan rem eller handtag... Blir att hjälpa Anne på hennes diplomering senare och efter mat och sånt blir det en sväng till Yoni :) Diplomeringen och Yoni är helt klart höjdpunkterna! :)

Heirråpåer!

Some die young.

Publicerad 2012-05-07 14:29:46 i allt

Glömde helt blogga igår! Vaknade vid tio av att mamma väckte mig. Kollade på henne asargt och hon blev lite förskräckt och fråga om jag va sur, "Nae, mina ögon är torra". Haha... Sen gick jag upp och fixade mig och åt lite lunch senare. Sen åkte vi till Sörping och gick på Ramundermarken. Där köpte jag 14 par strumpor - en tradition på varje marknad jag går på! Sen åka hem till stan igen.
Efter det åkte jag hem till Yoni och chilla en liten sväng innan vi gick upp till Halvars och åt glass! Så sjukt gott med årets första glass alltså! Efter det en liten promenad vid industriområdet och sen hem till han igen. Satte på en film men hann knappt se något för jag skulle hem och käka.
Så jag åkte hem och åt och lekte lite med Brorsan innan jag åkte tillbaka dit. Eller ja åkte och åkte. Missa spånkan så gick! 24 minuter från Sandbyhov till Ica Strömmen typ. Sen satte vi på filmen igen och åt glass igen som jag hade med mig. Ben&Jerrys Phish food! Så jävla gotttttttttt!! Sen glömde jag glassen framme under halva filmen så fick dricka glass ett tag! Sen åkte jag hem och läste klart en av böckerna i Svenskan och sen gick och la mig.
I morse gick jag upp ganska sent men kom i tid till skolan ändå! Sen samhäll, bild, lunch och sen svenska. På svenskan fick jag ett mejl om att jag vann tävlingen som var på VIP-frukosten på Style by Tyra i lördags! Så jävla lycklig!! Så nu ska jag stänga ner skolans dator och sen dra mig till SbT butiken och hämta mitt pris!
Ha en bra dag suckers!

Make 'em bun dem

Publicerad 2012-05-06 00:08:45 i bilder

Kul att bli bloggrapead istället för att bli facerapead för en gångs skull! ;) Din jävla tönt Anneli!! Haha men du fick igen BIG time på Facebook! Och någon gång ska du få igen på sin blogg!

Helvete va dåligt det är med program på lördagskvällar! Inte konstigt att jag aldrig är hemma... Idag efter att Frida åkte hem åkte jag och Brorsan till våra BFF's Anneli och Cleo :) Där lekte vi, åt mat och fixade naglar (men inte klor ;))!

Sen efter en lång dag där åkte jag hem och satte mig i soffan. Kom hem så där lagom att antingen har allt börjat för 15 min sen eller hållit på minst en timme... Fanns INGET att se på! Till slut började Extra!Extra! och jag har aldrig varit ett fan av det (tror jag aldrig gett det en chans innan?) men jag tyckte det var RITIGT KUL! Sen när det var slut satte jag på Comedy Central och kollade lite standupkomedi som jag somna till ^^

Så nu sitter jag på toan och ska borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Första helgen på extremt länge som jag inte festat alls på! Sjukt faktiskt... Sjukt tråkigt absolut!!

Idag ringde förresten dom från 100%party! Blev lycklig, lycklig, LYCKLIG!!! Bokade en C4 hytt till mig och världens bästa man - min Särut! Ska bli enormt kul att åka på kryssning med henne seriöst!

Och bara så alla vet! På måndag går ni till Studio 316l och piercar er!! För Yoni skänker en hel dagskassa till hunden Irocs bogledsoperation som kostar 20000:-! Ring till 0733999402 och boka tid nu!

Ville bara få ur mig lite sånt innan jag ska sova. Plus att det går två låtar på mitt huvud HELA tiden! Den ena är en ny mix med Skrillex och Damian Marley som jag har som rubrik i det här inlägget och den andra är Alina Devecerskis låt Flytta på dig! Tur att båda är bra ;)

Godnatt mina älskade läsare!

We mash up the place, turn up the base, we make 'em all have fun!

Anneli gästbloggar!

Publicerad 2012-05-05 19:04:07 i allt

http://www.nattstad.se/annelijeannette

Hejsan snyggingar;)

HAr blogg rapat bonkis min bff<3

Jag är då anneli som med har en blogg, och vill bara säga att jag älskar min bästa vän, hon är den finaste vännen man vet. jag blir alltid glad när jag är tillsammans med bonkis. Hon är verkligen guld värd. Det är en underbar tjej det. Och bästa bloggerskan om jag vore er skulle jag börja följa henne riktigt tycker jag ;) Så ha det gött och sköt om er!

Psus & Kram Annelijeannette!

nattstad.se/annelijeannette

Och lite bild på mig och ankan ;)

( jag och ankan i 7an när vi var påskkärringar)



(när vi sjöng i typ 8an)


(våran konfirmation)


(utgång)




(linkan med cleo)


(en vanlig dag)


älskar dig bff<3

rudeboy!

Publicerad 2012-05-05 18:47:44 i allt

Sitter för tillfället hos Anneli och har fått en glittrig fransk manikyr. Hon ska ha sitt nagelprov snart så hon får träna på mig ^^ Brorsan är här och leker med Cleo. Båda åt mat förut och sen däcka dom direkt. Här är en bild på mitt nya halsband och lite av mitt nya linne - som jag förövrigt är förälskad i!

STYLE by TYRA VIP-frukost

Publicerad 2012-05-05 13:18:23 i allt

I morse var det VIP-frukost på STYLE by TYRA. Jag och Frida åkte dit och frös häcken av oss medan vi väntade. Gick in, kollade tusen varv typ och efter det bestämde vi oss för vad vi ville ha. Jag köpte en silvrig halsring, svart senilkedja och tatueringseyeliner och Frida köpte nailstickers, tatueringseyeliner och läppglans. Sen fick vi en varsin Goodiebag också. I Goodiebagen fanns det mycket som gjorde mig glad!

Här kommer bilder och länkar till alla produkter i Goodiebagen!



Vitamin Well Stevia är en svensk vitamindryck utan kolhydrater.
http://www.vitaminwell.se/sv/startsida.aspx



Maxosol gör dig brun men inte bränd - tabletter som hjälper dig att bli brunare.
http://maxosol.se



Nailfoils - Hjälper dig fixa naglar utan nagellack! Klistermärkes nagellack.
http://stylebytyra.se



Rosenseriens läppcerat med lavendel - återfuktande!
http://rosenserien.se



BIC Soleil rakhyvel.
http://se.bicworld.com/se/our-products/shavers.html

Det var vad vi fick i Goodiebagsen. Jag ska skriva mer om produkterna när jag väl testat dom! Och här kommer små bilder på vad jag köpte idag!





Jag är riktigt nöjd med mina köp! Kunde inte fått en bättre start på min lördag!

Nu hoppas jag ni får en superb kväll! Det ska jag förmodligen ha. Om det blir utgång eller inte vet jag inte :)

PÖZZ!

Heipåer!

Publicerad 2012-05-04 23:16:08 i bilder

Jag har Monaco-rött hår.
Det finns kolossala gravstenar i Folkparken.
Vintern rasar ut bland våra fjällat smälter ner och dör.
Kissnödig, snytnödig och törstig på väg hem med Frida.
Kan det bli bättre?
Aa om jag inte var kissnödig, snytnödig eller törstig!

Heirråpåer!

You just put your lips together.

Publicerad 2012-05-04 13:39:52 i allt

Helvete va trött man kan va då!! Seriöst... Känns verkligen inte som fredag idag :( Trött, tråkig och trist... Idag sa Fridax att jag av smal ut och att jag gått ner i vikt! Så jävla glad blev jag! Har faktiskt gått ner 2.4 kg på en vecka bara! :D Så det gjorde min dag.

I skolan gjorde vi klart våra lövkransar och gjorde dekorationer på dom. Min blev bra tillslut. Tog alldeles för lång tid på mig att göra självaste kransen och hade 30 min på mig att göra en dekoration! Slog ihop en dekoration och täckte på 24 min! Känner mig awesome ;D

Efter skolan åkte jag ner till Yoni och bytte stav på Snalien, så nu är den alldeles lagom lång. Och nu kom jag precis hem och mötte Louise och Ozzy precis utanför porten. Den hunden är så extremt lik Brorsan!! Lite nättare bara men han är ju bara drygt ett år så han växer väl till sig ;)

Nu ska jag chilla en liten stund och sen möta Karin :) Heirråpåer!!

PS. FRIDA FICK FÅGELSKIT PÅ SIG IMORSE!! DS.

Heipåer!

Publicerad 2012-05-04 07:39:14 i allt

Faan va kallt det är då!! Vaknade jävligt segt idag. Packa väskan, klädde på mig, borstade tänderna och sen bar det av till skolan :) Fryser ihjäl halvt i väntan på spånkan :/ Efter skolan idag ska jag till Yoni och byta stav, hoppas den blir bra nu! Och efter det träffa Karin för en glass kanske? Beror på hur kallt/varmt det är. Var exakt en vecka sen jag var uppe och ute så här tidigt ^^ Tanken med det här inlägget var att visa er en supersöt bild på mig från igår :)

Lycklig med stora bokstäver!!

Publicerad 2012-05-03 23:01:29 i allt

Idag har nästan varit en av dom bättre dagarna någonsin! Först knappt nån lektion - läraren var hemma så vi gjorde klart uppgiften vi hade (20 min) sen dansade lite till matan öppna. Då gick jag och bästa Frida och åt. Sen ut till Betongen och sola. Haha där låg vi i bikini och shorts. Anne ringde. Precis när jag svarat kommer en hel skolklass. Jag sa "vänta lite, jag måste klä på mig, det kommer barn!" Sen brast jag och Frida ut i garv och garva för länge! Så barnen hann komma innan vi klätt på oss...

Sen tog vi bussen in till stan och sen åkte vi båda hem. Väl hemma satte jag mig i solen på balkongen direkt! Satt och sola där i 2 timmar typ (bränd mage och bränt bröst :(). Sen la jag mig lite på golvet i vardagsrummet och sola ryggen medan jag läste.

Sen gjorde jag det bästa valet på länge!! Jag och Sara bokade kryssning! Ska bli så jävla kul att umgås med den muppen i två dagar under 100%partys sommarkryss!!

Efter det in i duschen och fixa mig! Vad som hände på spårvagnen tänker jag inte ens prata om! Fy FAAN! Iaf så åkte jag bort till Yoni och vänta på att han skulle bli klar. Sen ner till stan, käka pizza och dricka te! Första gången jag käkade på Gud va gott! Sjukt gott var det faktiskt... Sen hem till han igen och kolla film!

Kollade klart på filmen vi inte såg klart i tisdags och sen satte vi bara på nån random film av typ 200 stycken och bestämde att vi skulle kolla på den. Det blev en dansk film som verkligen sög åsneballe!!

Nu är jag snart hemma och ska bara fixa mig sen sova. Är frusen faktiskt :( Godnatt mina små turtur-duvor!

Valborg!

Publicerad 2012-05-01 11:33:16 i allt

Helluu!

Igår var det Valborg. Skulle bli the night of my life! Men istället var Frida sjuk och ingen annan ville gå på Club Aqua med mig... Vi skulle grillat också.

Och jag var nere på stan i en-två timmar för att hitta en bra färg till håret - var delvis rosa i håret... Och sen färgade det. Och jag skojar INTE när jag säger att det blev rött! Dock är jag lite morot i botten, men det försvinner när jag duschar (peppapeppataiträ)!

Iaf slutade det med att jag, mamma och My käkade pizza, sen kom Frajdilajnen in. Vi fixade oss och sen drog bort till Folkets park. Fy futtifaan va packat det var med fjortisar där!

Så vi tog spånkan till väster och gick ner för Kungsgatan. Jag gick ner för hela backen i 20 cm klackar! Var ju tvungen att testa ;) Men det gick inte sååå bra ^^

Sen svängde vi in till Yoni för att kissa. Men vi stannade där i två timmar istället ^^ Babbla om allt och ingenting xD

Idag blir det första maj tåget. Sen hem och plugga. Och efter det ska jag till Yoni och byta stav och sen glo på en film.

Pözz!

Om

Min profilbild

Bianca

Jag pratar om allt som händer mellan mitt högra öra och mitt vänstra ord.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela