Blev lite bad idag. Sen kom det moln... Or...

Publicerad 2011-07-16 00:50:58 i sumr 2k11

img_3428 (MMS)

Blev lite bad idag. Sen kom det moln... Orkar inte skriva. Är så sjukt ledsen, nere, besviken, arg, förbannad, ja alla negativa humör man kan ha har jag nu. Tänkte bara säga hejdå. För jag går till Ölandsbron nu, ca 5-7 km dit, och när jag är högst upp hoppar jag. Puss!

Förlåt att jag inte bloggade igår. Somna p...

Publicerad 2011-07-14 23:37:01 i sumr 2k11

Förlåt att jag inte bloggade igår. Somna på fläcken när jag la mig i sängen... Igår åkte vi runt till loppisar då det var lite halvmulet och både mamma och jag bränt mig. Hittade ett jättefint halsband för 15:- på en av loppisarna! Ett riktigt fynd tycker jag! Sen grillade vi foliepaket, spelade ordjakten (typ som Alphapet) och sen gick vi och la oss. Sover som en stock i sängen fast den är asobekväm! Idag har det ösregnat hela jävla dan... Så idag har vi också åkt på loppisar. Hittade inget fynd på dom idag. Sen åkte vi hem och åt mat och efter det en sväng till Köpstaden som köpcentrumet här heter. Där köpte jag en korthållare för 20:- på Kappahl. Sen åkte vi hem med en pizza. Satte på filmen Limitless som för övrigt var awesome och åt pizzan! Efter det spelade vi lite kort och nu har alla ont i ryggen så alla ligger i sina sängar och vilar... Hoppas på fint väder imorgon så man kan antingen bada lite eller sola... Hoppas ni har det supertråkigt utan mig och dåligt väder!

Brände mig rejält idag! Fy faan va ont jag...

Publicerad 2011-07-12 22:38:06 i sumr 2k11

img_7055 (MMS)

Brände mig rejält idag! Fy faan va ont jag har. Mamma har smörjt in mig med filmjölk... Hon slängde det sista kylbalsamet vi hade hemma innan vi åkte.... Har även suttit och kört M.I.G - eller M16 som vi säger här x) Garvat så jag gråtit och fått träningsvärk i magen och ryggen! Imorgon blir det nog inte så mycket sol för min del... Men skönt ska det bli ändå :) Så underbart skönt att komma ifrån skiten hemma! Hoppas ni har regn, mulet, blåsigt och allmänt dåligt väder hemma ;)

Klippte till en t-shirt jag designat tryck...

Publicerad 2011-07-12 00:20:58 i sumr 2k11

img_7523 (MMS)

Klippte till en t-shirt jag designat trycket på själv som jag fick från Lambi innan vi åkte ner. Idag har det regnat nästan hela dan :/ Åkt omkring till olika loppisar och butiker. Köpte ett par gladiatorskor, två tröjor och en bikini. Och så fynda jag ett schampoo och en mascara också. Allt som allt gick det på 577, vilket är asbilligt! Nu på kvällen blev det pizza och lite kortspel tillsammans med jordgubbar. Sen en film - Alice i Underlandet :) Nu ska vi alla sova, Brorsan är lika trött idag... Godnatt!

Efter en lång dag i bilen, med en paus för...

Publicerad 2011-07-10 23:51:56 i sumr 2k11

img_5633 (MMS)

Efter en lång dag i bilen, med en paus för bad och 20 min i bilkö pga olycka, och nytt ställe däcka Brorsan på fläcken när vi gick in för kvällen. Gott med grillat iallafall! Nu stänger jag ner mitt huvud för natten! Imorgon väntar loppis, sol och bad! Ölands pojkar - here I come!

Om

Min profilbild

Bianca

Jag pratar om allt som händer mellan mitt högra öra och mitt vänstra ord.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela