fy faan va skönt!

Publicerad 2011-04-28 19:09:44 i vohr 2k11

idag har jag haft floristik heeela dagen! gjorde nejlikebollar, dom ska va på hc i helgen så gå dit och kolla på dom! efter skolan åkte jag hem och hade en sjukt kul busstur med becka och linda. vi tog cepe bilder och skratta ihjäl oss. sen gick jag in en snabbis på smidestian, blev ett nytt nagellack - svart! jag som inte ens använder svart nagellack! fast det kan va bra o ha till nageldekorationer ibland! sen gick jag hem och lekte lite med bror. gick upp och handlade till bakandet! sen satte jag igång.
fail 1 - för lite smet
fail 2 - lite för lite nougat
fix 1 - en till sats smet
fix 2 - smeta ut det!
blev riktigt fint måste jag säga! och gott, fast det inte riktigt var min smak på kaka. stolt över mig själv :]

nu när kakan är klar sitter jag och slappar lite innan jag tar tag i disken. igår var en snubbe - khalid geire - på skolan och hade lite standup för oss samtidigt som han typ peppade oss lite till självdistans och läslust. han var sjukt jävla kul! det roligaste var när han berättade om ett torg i helsingborg som dom kallar lilla libanon bara för att halva mellanöstern är där och säljer kryddor och allt. och det roligaste man kunde göra var att ställa sig mitt på torget och skrika: MOHAMMED!?!?!? och sen rusa som en idiot! för det är ungefär varannan person som heter mohammed där och då stannar alla affärer och människor upp och hälften vänder sig in och bah waaah? hahaha jag garvade så jag grät!

nu ska jag ut till bolaget och maxi med min mamasita. efter det blir det diska och sen förhoppningsvis kommer jesper och hämtar mig - HAN TOG KÖRKORT IDAG! så jag måste ju gratta han med lite pussar och daimnougatkaka :D !

vi hörs nog senare via ett smsinlägg! puss!

Blev ett ganska långt inlägg ändå igår :) ...

Publicerad 2011-04-27 09:38:13 i vohr 2k11

Blev ett ganska långt inlägg ändå igår :) blev iallafall tolv smssidor! Nu har jag varit i skolan, planterat lite frön :) nu ska jag tillbaka dit också för glömde en bok så sitter på spårvagnen ner till söder nu och sen byter jag till hundranitton. Efter jag hämtat boken ska jag ner till stan och hämta fribiljetter till lördag, puls, till mig och Wickan! Och köpa en mascara till mamasita :) en sak jag irriterar mig på idag är regnet! Var är min sol?! Jag vill ju ha sol :/ är snygg i håret idag och fixade en snygg sminkning :) puss på er!

Jag har lust att skriva du sjuhelveteslång...

Publicerad 2011-04-26 22:33:18 i vohr 2k11

Jag har lust att skriva du sjuhelveteslångt inlägg, så om jag lyckas skriva så pass långt på mobilen får ni jätte gärna läsa det och kommentera som idioter! Idag har jag blivit sur på skolan, som vanligt, för att dom aldrig berättar något för mig. Typ tusende gången jag åkt till skolan i onödan. Jag har iallafall varit jätte duktig med mitt gående idag! Gick från Jesper på morgonen till spårvagnshållplatsen Centralbadet, där åkte spårvagnen ifrån mig, så gick till söder. Sen från stora Haga till djurkyrkogården i Folkparken. Efter det gick jag hem, tog två köttbullemackor och lite jos. Sen tog jag med mig Bror och började powerwalka upp till Campus, runt Campus, ner till Strömmen, till Femöresbron och upp till fängelset. Där satte vi oss och vänta på mamma, hennes lunch började efter tio min. Sen gick vi hem. Efter det tog jag en shoppingrunda på HC med Jesper, köpte lite braoha saker på Lagerhaus. Efter det gick jag bort till svärfar, det är väl åtminstone 1,5 km. Från svärfar till svärmor och sen fick jag skjuts av pappa hem. Tycker jag har varit superduper duktig idag! Har säkert gått två mil sammanlagt! Hoppas jag tappar fler kilon! Imorgon blir det skolan och massor av föreläsningar, inte världens roligaste kanske, men det ska bli lite intressant! Efter skolan vet jag verkligen inte vad som händer. Måste fixa apu-uppgiften, woopsi den glömde jag! Inte... Jag blir trött på att va med i massa tävlingar men aldrig vinna! Så om någon jag är med och tävlar hos, läs detta och låt mig vinna! Nu ska jag kolla klart på Big Brother och sen kanske ta en dusch och efter det sova! Hoppas ni har haft en lika fin dag som mig! Puss på er som läser allt detta och er som läser min blogg alls!

Påskmiddag

Publicerad 2011-04-23 12:24:25 i bilds vohr 2k11



Bra outfit för påskmiddag! Ser ni hur brun jag blivit förresten :D ?



Hade en knäppskalle till hund med mig när jag sola häromdagen. Han var lika glad som jag att det var sol!



Tycker ni jag ska köpa den?



En lillebror som är avis på min finfina Hello Kitty kinesiska lyckokatt :)

Jag måste berätta detta för er :D !!!!! Ja...

Publicerad 2011-04-22 14:22:45 i vohr 2k11

Jag måste berätta detta för er :D !!!!! Jag har ÄNTLIGEN gått ner, två kilo på ca en månad :) så jävla stolt över mig själv :D bara gått mer än vanligt och druckit massor vatten samt ätit lite mindre portioner mat :) man behöver inte träna som en idiot för att gå ner i vikt! Nu ska jag dra på mig skorna sen åka ner till stan och ta ut pengar, köpa BUS och kolla på en tröja. Ikväll blir det grillning hos Benny och David :) trevligt att dricka två dagar i rad :D haha :) imorn blir det påskmiddag hos svärfar och efter det utgång med världens bästa Wickan! Hoppas ni har en fin dag :) puss

TÄVLING!

Publicerad 2011-04-21 21:20:42 i artiklar

Jag är med och tävlar om världens snyggaste skor, Converse, som jag velat ha i flera år, men aldrig har råd med!

Jag tävlar hos Dennis M och vill att NI ska gå in och tävla tävla tävla!

Så gå in och tävla direkt så jag vinner!

Puss

TÄVLING!

Publicerad 2011-04-21 21:09:58 i artiklar

Jag har tänkt att dra igång några tävlingar här på bloggen, och vill veta vad ni vill tävla om...

Jag vill iallafall vinna någonting innan jag drar igång, annars kommer jag inte ha nån tur...
Så nu är jag med hos mbstyle och tävlar om denna superdupersnygga earcuffen som jag verkligen verkligen verkligen vill ha!



Så om ni bara typ skulle va assnälla och gå in där och tävla, och typ skriva att ni hittade den här kanske jag vinner, och då kommer jag älska er i all evighet och ännu längre!

Iallafall så rekommenderar jag henne!

Sminklista

Publicerad 2011-04-21 20:08:20 i makeup

1. Vilken foundation använder du?
Använder inte foundation

2. Favoritconcealer?
Inte concealer heller..

3. Vad har din hudton för undertoner?
Jag har fräknar, lite rosig hy.

4. Din åsikt om lösögonfransar?
ÄLSKA! Men jag suger på att sätta på dom, någon som vill lära mig?

5. Slänger du din mascara efter 3 månader?
Jag slänger den när den börjar bli för torr.

6. Vilken är din favoritmascara?
Maybelline Volum Express Mascara, fastnat helt och hållet för denna och släpper den inte i första taget!

7. Favoritapplikatorer?
Jag har bara penslar från H&M och Lindex, men jag tycker att dom är superduper!

8. Använder du någon primer?
Bara till ögonen, MakeUpStore's Eyeprimer clear tror jag den heter.

9. Favvoögonskugga?
Oj... Måste nästan bli min lila från VivaLaDiva!

10. Favvoläppstift?
Har ett rött i min sminkväska som inte har nått märke :o

11. Favvoläppglans?
Använder inte

12. Favvoblush?
Tawny Rose från H&M

13. Vad tycker du om billigare ”drugstore”-makeup?
Jag älskar billigt, det är oftast lika bra som det dyra men man har råd med mycket mer!

14. Har du någonsin funderat på att ta en/gå en sminkkurs?
Ojah! Har fått MakeUp som IV-val till tvåan, så jag bara längtar längtar längtar!

15. Vilket är det värsta sminkmisstaget tycker du?
Fjortisrand, fiskögon, fult fixade ögonbryn... Finns så mycket som är fult...

16. Föredrar du neutrala färger eller färgstarka nyanser?
Det ska va så mycket färg som möjligt!

17. Nämn ett av dina favoritmärken när det gäller smink
Måste bli märket på min palett vilket jag inte vet vilket det är...

WIE!

Publicerad 2011-04-05 22:47:38 i vohr 2k11

Idag är dagen före min och Jespers 1 årsdag! Jag längtar asmycket :D

Idag fick jag min för tidiga ett årspresent och det var världens snyggaste dubbelringar från Style by Tyra :)



Visst är dom helt underbart snygga!?

Älskar Jesper Viking mest av allt <3

oh shit!

Publicerad 2011-04-04 08:43:38 i vohr 2k11

som dom flesta vet så tog det ju slut mellan mig och jesper i lördags. vi bråkade och vi gjorde det på grund av en anledning som man inte kan säga hur som. sen igår träffades vi igen och pratade och vi båda kom överrens om att vi måste följa våra hjärtan. and so we did! så nu är det vi igen! åh jag är så lycklig. min, bara min jesper! kändes tomt utan han, som om allt va en mardröm, och ändå var vi bara isär för typ 20 timmar kanske, inte ens ett dygn!

idag kände jag för lite ledigt på morgonen, så vid halv tio ska jag åka till praktiken. orkade inte stressa iväg till ivvalet och komma sent så jag tog en sväng vid datorn istället och efter detta inlägg ska jag starta the sims medeltiden! det är så jävla kuuul! på praktiken blir det nog inte så kul idag, jag känner det på mig... och så kan jag inte använda tummen på högerhand ordentligt heller, måste ha landat på den när jag red igår. när jag väl fick rida va udda så hungrig och pigg så jag åkte självklart av. det resulterade i två blåmärken på röven - jag som aldrig får blåmärken, ett uppskrapat finger - två ställen!, och nu har jag märkt att jag har ont i tummen också. och min höger hand är ju min snitthand så jag kommer ju inte kunna hjälpa till med det idag... yes! lyckat!

idag gjorde jag en rätt så enkel sminkning med silvrigt längst in, kastanjebrunt längst ut och över och sen lite typ militärmetallicgröngråbrun i mitten. blev fin fint! har saknat att sminka mig, för mina grejer har varit hos jesper sen i torsdags!

detta var väl ett bra inlägg ändå? hoppas många läser och NÅGON kommenterar!

Stallet imorgon (:

Publicerad 2011-04-03 00:44:23 i stallet

Imorgon blir det stallet med världens bästa Josefin (: Hon köpte grimmorna vi kollat på rätt länge :D Så imorrn blir det att testa dom :D



Denna till min Udda :)



Denna till Ankisch!



Och denna till Harmonessa :D

Dom kommer bli så fiiiiiiiiiiina :D

Fuck this!

Publicerad 2011-04-01 23:07:31 i vohr 2k11

köpte ett par nya leggins idag, skulle köpa en tröja till men jag trodde den kosta 50 så kosta den 139 istället, så den strunta jag i. Men legginsen är asläckra! Ska fixa bilder och sen slänger jag upp här :)

Om

Min profilbild

Bianca

Jag pratar om allt som händer mellan mitt högra öra och mitt vänstra ord.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela