Dag 4 - Min största idol.

Publicerad 2011-02-27 14:52:11 i dag

Min största idol är min mamma. Min mamma har varit en bergsvägg jag alltid kan luta mig mot, en som alltid lyssnar - även om hon somnar ibland. Hon har gett mig mitt självförtroende, mitt utseende och allt annat. Jag älskar henne så sjukt mycket.



<3

natten fatten ratten

Publicerad 2011-02-27 11:40:53 i whintr 2k10-11

satt uppe till halv fyra, somnade inte förns 5 typ. jag och jossan kollade på mello sen började vi kolla på typ nått dåligt program på mtv. sen somnade hon. så jag kollade vidare och då kommer the dudesons som jag älskar, så kollade på det. men det ångrar jag, för jag missade början av en riddares historia... men fick se hela den iaf, den är sååååååååååååå bra! jag älskarn verkligen. jag vet inte hur många gånger jag sett den.... sen kolla vi lite på csi när den va slut. sen gick vi och la oss och fick ett trevlig samtal från jesper.... där han berättar att Daniel Paris har typ raggat på han på krogen och massor... jag och jesper såg hans klipp på youtube igår på dan så jesper som ändå skulle ut skulle gå fram och ge han vår valuta... (sök på vakna med the voice daniel paris så kommer klippet upp) så när jesper är på väg hem möter han honom. ger honom en krona, och sen en femma och säger detta är vår valuta. dp lägger dom i jespers kalsonger och frågar om jesper har flickvän. han bah ja typ. sen stog dom och pratade och det slutade med att jesper fick hans nr och sen smsade han massor typ synd att du hade flickvän, snygg pojke och massor. och en annan tjej på krogen sa till jesper också : du är fin, ge mig ditt nummer. va faan är det för raggningsreplik?! ae hade jag varit där hade jag nog suttit i häktet idag. ingen, INGEN, ska stöta på min jesper! iaf. nu ska jag typ duscha tror jag opch sen fixa mig.

Dag 3 - Mina föräldrar

Publicerad 2011-02-26 19:32:26 i dag

Min mamma heter Karin och hon är född 1961. Hon är världens bästa mamma för hon ställer alltid upp och bryr sig om en. Hon jobbar på ett fängelse och har jobbat där i sju år tror jag. Jag kan inte förklara mina känslor för henne, men det kan denna låt:
Min pappa heter Mats och är född 1957. Han är dock inte världens bästa pappa men han är bra att ha. Han jobbar också på ett fängelse, dock ett annat, och jag har ingen aning om hur länge... Mamma och han skiljde sig år 2007 och jag har inte bott hos han någon gång sen dess.
Jag trivs bra med mina föräldrar (:

Outfit

Publicerad 2011-02-26 02:57:08 i whintr 2k10-11



Enkelt, snyggt, vardagligt men med min egna lilla touch på det - färgglad ögonskugga! Använde mig av en ljuslila skugga på hela locket och sen en mörk matt lila skugga med lite glitterpartiklar i på yttre delen av locket. Under ögonfransarna på nedre raden hade jag blå glitterliner för att komma igen med det blå från tröjan. Håret drog jag helt åt höger och satte fast med hårnålar så det blev lite av en sidecut som jag vill ha.

Ny töjning.

Publicerad 2011-02-26 02:51:33 i whintr 2k10-11



Jag och Karin satte oss ner igår och gjorde några töjs var. Min blev underbar och passar mig perfekt då jag är typ beroende av peacemärken ;D

Nytt nagellack.

Publicerad 2011-02-26 02:49:29 i whintr 2k10-11



Det ljuslila nagellacket är nytt. Från H&M, kostade 9.50:- och färgen heter Lovely Lavender. Jag är helt såld och ska köpa alla andra färger också!

Dag 2 blir tre timmar för sent

Publicerad 2011-02-26 02:47:52 i dag

Dag 2 - Min första kärlek

Min första kärlek var när jag började sjuan... Jag kommer väl ihåg första gången jag såg honom fortfarande. Sorgligt nog var det inte Jesper... Utan en kille vid namn Thobias Andersson. Första gången vi träffades var när jag och min kompis Emmy satt ute på min gård och slappa en mysig höst kväll. Helt plötsligt stog han på en annan gräsmatta i mörkret. Jag och Emmy hade tråkigt så vi sprang fram och jag hälsade glatt och frågade vad han gjorde där. Då sa han att han väntade på sin kompis. Vi sa att han kunde komma och sätta sig hos oss så länge men det ville han inte. Men däremot när hans kompis hade kommit och de varit iväg och köpt kebabrulle så kom de och satte sig hos oss. Vi pratade och det blev sent, fast vi hade skola allihopa dagen efter.

Det började bra som kompisar. Vi var som syster och bror efter en-två veckor. Varje gång vi gick nånstans gick vi hand i hand. Vi brydde oss inte om något. Men en dag när jag var med min kusin Minna och vi stog och väntade på att han skulle komma så ringer det på dörren. Båda blir helt till sig och Minna öppnar dörren. Där stog två av hans kompisar och frågade Minna om hon kunde fråga mig om Thobias fick chans på mig. Jag och Minna gick och funderade och pratade igenom hur vi skulle göra och kom på en plan. Jag skulle säga ja, men han fick bara säga att det var vi till en av hans kompisar, likaså med mig men det blev ju självklart Minna som fick veta.

Dagarna gick och en kväll när vi satt på en bänk, lr ja han satt och jag låg med huvudet i hans knä och lyssnade på hans mp3, så ligger jag där och lyssnar på "My heart will go on" och kollade honom i ögonen. Och helt plötsligt böjer han sig ner och kysser mig. Jag hade aldrig blivit kysst förr men jag hängde bara med på svängarna. Och det visade sig bli bra.

Men vår kärlek slutade sorgligt. Hans kompisar sa till mig att han kysst sin halv syster och sovit breve henne osv, så jag ifrågasätter det och vi börjar bråka. Och tjoffpong så var det slut mellan oss. Men vi kunde inte riktigt släppa varandra. Så vi träffades sen igen på våren. Men det blev aldrig vi igen. Jag har aldrig riktigt kunna släppa honom innan. Men nu när jag träffat Jesper är allt från förr glömt och bortblåst med vinden. Jag har ju kvar minnena men jag har släppt allt helt.

Dag 1 - Presentera mig själv.

Publicerad 2011-02-24 11:00:35 i dag

Blir väl lite fel att börja med den mitt i en månad, men jag känner fört!

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 - Min första kärlek.
Dag 3 - Mina föräldrar.
Dag 4 - Min största idol.
Dag 5 - Det här åt jag idag.
Dag 6 - Denna månad hittills.
Dag 7 - Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick.
Dag 9 - Meningen med mitt bloggnamn.
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Mina syskon.
Dag 12 - I min handväska.
Dag 13 - Låtar jag kan lyssna på om & om igen.
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 - Mina drömmar.
Dag 16 - Detta betyder mest.
Dag 17 - Mitt favoritminne.
Dag 18 - En nytagen bildpå mig & 10 punkter folk inte vet om mig.
Dag 19 - Detta ångrar jag mig.
Dag 20 - Det här året kommer se ut såhär.
Dag 21 - Ett annat ögonblick.
Dag 22 - Det här gör mig förbannad.
Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
Dag 24 - Det här får mig att gråta.
Dag 25 - 20 bilder från året som betyder mycket för mig & varför dom gör det.
Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritplats.
Dag 28 - Det här saknar jag.
Dag 29 - Något du minns från sommaren & något du minns från vintern.
Dag 30 - Min favorit årstid & varför

Dag 1 - Presentera mig själv

Jag heter då Bianca Linette Broström och bor i en liten 4a med min mamma Karin, min syster Nicole och min systers hund Brorsan. Jag är 18,5 år och älskar livet. Ae varför håller jag på med sånt. Jag tycker om min livssituation just nu. Jag sover ofta hos min pojkvän Jesper som bor med sin mamma Agge i en stor 5a. Där bor även Jacke, hans bror, varannan vecka och Tompa, Agges pojkvän, bor här när han är hemma då han alltid jobbar utomlands. Jag går första året på Hagagymnasiet med inrikting Florist då jag fick allergi när jag gick på Himmelstalund. MEn jag kunde inte gjort ett bättre val. Människorna i min klass nu passar mig bättre i sättet (inte åldern...) och jag trivs med kurserna.
Jag älskar choklad, Jesper, mamma, slappa, chips osv osv osv. Det finns så många grejer jag älskar, eller gillar vääldigt mycket. Men saker jag gillar att göra är leka med Brorsan, umgås med vänner, sminka mig och andra, shoppa, va ute i stallet, läsa bloggar och fler grejer. Jag har även väldigt lätt för att snacka mycket skit! Men jag ser till att det är sant innan jag säger nått! Jag älskar att spela Tetris på Facebook också!
Saker jag inte gillar är fjortisar, min syster My, håltimmar, onsdagar och fler grejer...
Där har ni nog en kort genomfattning av mig... Säger till om jag kommer på nått mer!

stallination

Publicerad 2011-02-24 10:48:14 i stallet

Igår var jag och Jossan ute i stallet, ensamma. Det var så himla mysigt! Longerade min Udda lite, sen fikade vi och efter det tog vi en sväng med Baggis i skogen. När vi kom tillbaka släppte vi ut hästarna igen och då fick vi se på lyckliga hästar kan jag lugnt säga. Dom bocka, sparka bakut, stegrade sig, hoppbocka, flög runt med benen åt alla håll och tyckte det var jätte skönt att komma ut. Harmonessa stog så klart still och åt, hon ska ju bli mamma... Men Udda och Ankan var det fart på. Fick jätte fina bilder på Udda och Baggis idag. Så nästa gång jag tar ut bilder har jag massor!

Udda


Baggis

after ski!

Publicerad 2011-02-18 15:13:15 i whintr 2k10-11

haft en tråkig dag i skolan, men känt mig snyggare än någonsin! nu ska jag packa, plocka, fixa, dona och bestämma mig sen blir det afterski party :D fick med mig en bukett och en doftranka hem från skolan idag :D igår var jag på stan ett tag med magna, vi fikade och pratade och bestämde lite grejser (: nu måste jag verkligen sticka! men slänger in en bild innan bara :)

eyeliner

Publicerad 2011-02-16 14:36:43 i makeup



Detta är då H&Ms eyeliner. Första bilden är 4 streck dragna efter varandra från vänster till höger. Och andra bilden har jag dragit med ett torrt finger över två gånger. Jag älskar verkligen H&Ms eyeliner. Den är billig och kvaliten är så underbar. Den är lätt att tvätta bort och sitter en hel dag, om man inte är som jag och har ögon som rinner på morgonen. Om jag försöker göra vingar och den går ut så är vingarna kletiga klumpar efter för mina ögon rinner så mycket. Men om jag inte har vingar utan bara ett vanligt eyeliner streck försvinner den inte på hela dagen!

<3

Publicerad 2011-02-16 14:30:37 i makeup



Min alla <3-ns dag sminkning. Använde den ljusröda, mörkröda och en mörkbrun från 88 paletten. Eyeliner från H&M, mascara från Maybelline, strass från Panduro ditsatta med ögonfranslim.

merci for being mine.

Publicerad 2011-02-15 13:04:44 i whintr 2k10-11

Igår var det alla hjärtans dag. Första gången jag firade tillsammans med en kille. Det var fint (: Vi gjorde inte så mycket eller nått sånt. Men vi hade mysigt. Jag fick en ask Merci, en trisslott och en ask söta björnar. Men jag tycker inte att det är viktigt att ge varandra nått, bara man är nära och umgås. Idag var jag på en lektion i skolan som jag kom försent till för min mobil dog under natten så hann inte med nått! Nu väntar Brorsan på att jag ska leka med han, och efter det kommer Macke en sväng. Milkshake tävling och en promenix med Brorsan väntar (:

studs och stamp - eran syster damp

enkel make

Publicerad 2011-02-13 22:41:46 i whintr 2k10-11



Här är en enkel make jag gjorde på mig själv. Den är söt och man kan ha den till vardags och när man ska på middag. Det kommer en tutorial på den nu i veckan, jag har tagit bilder och allt men har inte tid just nu. För nu ska jag duscha med Jesper och efter det kolla nått mer avsnitt av Ghost Hunters och sedan blir natti natti för oss. Skola imorrn -.-

studs och stamp - eran syster damp










Karins sminkningar

Publicerad 2011-02-13 22:38:18 i makeup



Karin gillar verkligen inte rosa men jag fick henne att testa och det passade hennes ögon asbra! Här har jag använt en rosalila, en lila och en grålila skugga från min 88 palett. Eyeliner från H&M och mascaran är min favorit som vanligt, Maybelline Colossal Volum Express. Även använt strass i lila och rosa under ögat. Strassen är inköpt på Panduro och jag använder ögonfranslimmet DUO eyelash adhesive att sätta fast strassen med, det kostar 99:- på Kicks. Kajalen är från Smidestian.



Denna sminkningen jag gjord är lite enklare men ändå inte vardaglig. Här har jag använt samma eyeliner, mascara och kajal som i första sminkningen. Och en limegrön, blågrön och mörkgrön skugga från min 88 palett.

vaknade klockan 15.09...

Publicerad 2011-02-12 17:38:13 i whintr 2k10-11

... och nu har jag precis druckit upp en hemmagjord hallonmilkshake. spenderat natten hos karin. vi hade askul! var uppe till 5 typ. jag gjorde två sminkningar på henne. vi åt popcorn, drack te, skrattade och var flumma. försökte bädda en madrass vilket inte gick så bra. ae, detta var nog den bästa kvällen på länge med en kompis! underbart. nu ser jag ut som ett monster. ska snart fixa oss sen dra bortåt mig typ. bilderna och så på hennes sminkningar kommer senare idag eller imorrn. nu ska jag kissa och sen fixa mig och sminka karin.

studs och stamp - eran syster damp.

död flicka nummer ett

Publicerad 2011-02-01 15:31:42 i bilds whintr 2k10-11

I onsdags fyllde Jossan 18, så då var jag hos henne tillsammans med Emmy och Klara.



Vi hade askul, käkade allt för mycket mat, körde Wii och skrattade för mycket!



I torsdags fixade vi inför bröllopsutställningen som skulle va i skolan på fredagen. Och på kvällen blev det stallet.



Fick äntligen en bra bild på min fina flicka där hon har öronen framåt!



På fredagen blev det bröllopsutställning, bilder hittar ni här. Men här är en bild på fin fina gänget som jobba!



I helgen har jag bara umgåtts med Jesper och haft asmysigt!



Har även haft så ont i halsen att jag inte kunde vrida nacken. Sen har jag haft ont i tungan också.

Nu har jag varit i skolan i två dagar, vilket innebär bara två dagar mindre till mitt ivval...

Ska ha 'Skapa i metall' som en extra kurs tillsammans med 3or med början v 10. Läskigt...

Nu ska jag (äntligen) plocka ner min julgran som står kvar och sen fixa mig lite.

STUDS OCH STAMP - ERAN SYSTERDAMP!

Om

Min profilbild

Bianca

Jag pratar om allt som händer mellan mitt högra öra och mitt vänstra ord.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela