sjuk jävla lördag!

Publicerad 2012-01-15 13:17:10 i blogg

först vaknar man av att rummet är för ljust - vid tio som alla andra lediga dagar. sen gick man upp och fixa sig - efter en timme i sängen. när man hade fixat sig och slängt i sig lunch drog man ner på stan för att träffa världens finaste JOSN. vi drog omkring på stan och hämtade biljetter till bion. sen gick vi till ica och köpte monster, hjärtan och choklad! sen bar det av till biosalongen. vi såg lejonkungen i 3D, den var AWESOME och tusen gånger bättre än när man va liten...
efter bion åkte vi hem till oss själv, jag käka kyckling hemma med mamsi och nicole. sen åkte jag till jossan igen. satt med henne medan hon åt. och sedan blev det kvällens höjdpunkt - GLADIATORERNA! och min snygging var med i ringarna och gatloppet, men blev stillastående för honom i gatloppet... hans blogg PRIME.
sen körde vi pyjamasparty med våra onepiecar, myspys foshoo!
efter gladiatorerna satt vi vid datorn aslänge. hon med sitt folk och sen jag med mitt folk. vi satt även på chatroulett och hittade en asgullig rysk pojke! snackade med honom i evigheter och skrattade MYCKET! sen satt vi uppe till 5 kanske, och somnade runt halv sex - på morgonen alltså!
idag vaknade jag av en kissejävel som attackerade min stortå och gjorde ett hål i den - SKÖNT! efter det hoppade kissarna på mig och jag fick ryck varenda gång. efter det gick vi upp och åt frukost! var hungriga som vargar. nu har vi båda duschat och fixat oss.
snart ska jag träffa johan och efter det hem och käka sen hem till jesper.
studs och stamp - eran systerdamp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bianca

Jag pratar om allt som händer mellan mitt högra öra och mitt vänstra ord.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela